Vil du være en del af et team med engagerede og kompetente kollegaer i en spændende virksomhed i udvikling i et marked med stort potentiale, en klar vision om fremtiden, hvor værdierne passion og tillid er omdrejningspunktet?

Dokumentation og grøn omstilling præger vores daglige agenda i virksomheden, hvilket stiller nye krav til os som organisation, men samtidig åbner det op for helt nye muligheder i samspil med vores kunder og samarbejdspartnere. Er du serviceminded, struktureret og med flair for driftsorienterede opgaver, er du måske vores nye kollega?

Du bliver en del af driftsorganisationen på vores kontor i Næstved med direkte reference til vores afdelingsleder.

Jobbet:

Du vil indgå i en mindre driftsorganisation på vores afdelingskontor i Næstved, hvor fokus er på samarbejde, professionel opgaveløsning, gensidig tillid, humor og en ånd omkring ’Vi hjælper altid’ og hvor vi servicerer både kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores kollegaer i dagligdagen.

Din rolle vil være den administrative rygrad og blæksprutte i det daglige for at sikre en hurtig og effektiv sagsbehandling på et travlt driftskontor.

Du får også et tæt samarbejde med vores stabsfunktioner i salg og økonomi og dine opgaver vil primært være

  • Telefonisk og skriftlig kundebetjening i forbindelse med ordremodtagelse og generelle henvendelser. Herunder ordreoprettelser, kundeoprettelser med videre
  • Afregning af både kunder og leverandører og fakturering
  • Daglig servicering af kunder, medarbejdere og kolleger
  • Deltagelse i den daglige disponering af biler
  • Ansvarlig for det generelle administrative arbejde i afdeling
  • Tovholder på lokale initiativer – for eksempel sociale arrangementer, netværk med videre
  • Ansvarlig for lokalt indkøb

Profil

Vi søger en dynamisk, struktureret og detaljeorienteret medarbejder, som i tæt samarbejde med afdelingslederen, sørger for at have fingeren på pulsen i forhold til medarbejderne, kunderne og deres opgaver.

Stillingen kræver, at du har en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver, ligesom du brænder for at give kunder og kollegaer den absolutte bedste oplevelse.

Som person motiveres du af udfordringer, både fagligt og personligt. Du er imødekommende og tillidsvækkende, har et højt serviceniveau, kan holde hovedet koldt og trives i et travlt miljø med mange bolde i luften.

Det er essentielt at du har lyst til at løse alt fra små rutineprægede, til større og mere komplekse opgaver.
Da vi er et mindre team, er det vigtigt at du er en aktiv problemløser og selvkørende i din tilgang til arbejdet. Vi lægger vægt på et sundt og fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for planlagte hjemmearbejdsdage.

Du har erfaring med MS Office pakken og hvis du har kendskab til Visma Business, er det et plus.Det er desuden en klar fordel, hvis du har erfaring fra transport- og eller entreprenørbranchen.
Du kommer fra en lignende stilling og har minimum 3-5 års erfaring.

En spændende rejse venter

Du vil få en central rolle i en spændende virksomhed, hvor kulturen er entreprenant og er kendetegnet ved stærke specialister, positiv indstilling og et stort engagement.

Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer i en flad organisationsstruktur med et uformelt arbejdsmiljø.

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Regionsdirektør Daniel Hansen på telefon 81 400 450
Vi har ingen ansøgningsfrist, men lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Søg via vores hjemmeside eller på HR@norva24.dk